Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
17
Sreda 08.10.2014.
18:00
J. Arsenović - Vesti A
Nastavlja se rašomonijada u vezi s vojnom paradom u Beogradu u čast sedamdesetogodišnjice oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu.
Sreda 08.10.2014.18:05
Kakav cirkus ---mozda je za sorosevu dinastiju to najveca opasnost jer se mediji polako al sigurno obaraju pa zbog Toga i naziv " cirkus" !? Napred Srbijo --napred sa Putinom , nek crknu dusmani !!
Sreda 08.10.2014.18:31
Dobri, nama je jedini izlaz i spas u savezu sa Rusijom..sce ostalo je un ižavanje i pljačka izmučenog naroda, ali spremnog da štiti čast i dostojanstvo, kao i teritorijalni integritet!!! Nije šuNATOvac izdajnik ( i njegov Kum Tadićka mala) stigao sve da uništi!!! Krajnje je vrijeme da naša vlast saopši narodu istinu u vezi KiM, i ulaskom u EU!!! Svi znamo da su nam Evropljani stavili VETO dok ne priznamo KiM, a naša vlast kao NOJEVI zabadaju glavu u pijesak!!!
Sreda 08.10.2014.20:36
KOJA CRNA PARADA ? GDE JE VOJSKA ? Na nivou lovačkog društva i oni bi da održe paradu . SAMO SE BRUKAMO . PRVO PEDERSKOM A SADA I OVOM PARADOM . TREBALO JE ORGANIZOVATI DOČEK VELIKOM PUTINU ONAKO KAKO NAROD OSEĆA BEZ IKAKVIH OGRADA I BEZ ISTERIVANJA BILO KOGA NA ULICE . PUSTITI NAROD DA POZDRAVI VELIKOG PUTINA JEDNOSTAVNO I IZ SRCA I TO BI BILO SPONTANO LEPO I TA SLIKA BI ZADIVILA SVET . OVO PROSERAVANJE SA PARADOM KOŠTA I SMEŠNO JE . REALNO ...
Sreda 08.10.2014.19:18
Ali je zato mnogo zemalja od Amerike dobilo ubijanje i bolest! Sloboda se ne dobija, nego se stice. Demokratija se izgradjuje...
Sreda 08.10.2014.21:20
Putin bi se trebao pricuvati vlasti Srbije! Nije njima za vjerovat. Skloni su svakoj podlosti, samo da bi ostali zapazeni kod svojih mentora. Kao potvrda toga je nevidjeno ignorisanje cjelokupnog naroda Srbije, zpog sake pedera. Sta li su jos skloni uciniti za nesto vece?
Sreda 08.10.2014.19:21
Poneki put tresnem tako, svasta nesto da bolje vidim "situaciju na terenu"...a ovi minusi su me potsetili da se princ nigde ne pojavljuje javno, kao da nema sta da kaze za "svoju" Srbiju...bar da je platio struju ili pomogao narodu u nesrecnim poplavama. Svaka cast Japanu...
Sreda 08.10.2014.18:24
Svaka cast karudijan. Nemam nista da dodam. Samo bih pozvao sve ljude koji zele dobro Srbiji da izadju i docekaju predsednika Putina kako dolikuje jer nam je on poslednja sansa a ne samo zbog toga nego zbog istorije i nasih predaka. Mi kao narod imamo cime da se ponosimo a ostalima ostavimo paradu ponosa i ostalo smece.
Sreda 08.10.2014.19:02
...ako se Zapadu ne svidja vojna parada srbije gde ce i Ruski Predsednik biti prisutan, i nama se nije svidjalo 78 dana NATO bombardovanje i to sa osiromase uranijum, ali jbga, silu Bog ne voli, sila boda ne moli, Vladimira Vladimirovica Putina ucesce na vojnu paradu srbije, dokazat ce mo da srbija nije sama i da ce ubrzo postati mala sila na balkansko poluOstrvo.
Sreda 08.10.2014.19:24
Onda kad nas niko ne napada, napadamo mi sebe. Srbija nema goreg neprijatelja nego sto je to sama sebi. U Srbiji se svaki napredako doceka na noz, svaki skup se prvo podceni, baci na stub srama, pa se tek onda odrzi. Mnogi sad jedu svoje testise sto Srbija odrzava Vojnu paradu koja nije vidjena u zadnjih 30. godina i sto na neciju veliku zalost dolazi Putin. Da li ima pritisaka sa zapada to netreba da se brinu neverne Tome, tu je Vlada, a tu je i predsednik, ima ko da brine. Neki istoricari ponovo pisu i prepisuju neke istorijske romane, koji samo njima dopiru do savesti. Ali Srbija nebi bila Srbija nema ovolke dusebriznike, koji vise brine ukrajinski front nego sopstvena zadnjica.
Sreda 08.10.2014.20:45
Evo i za tebe poneka cinjenica (u senci ovih prkosnih priprema za dolazak Putina u Beograd), ako iznad nisi procitao: Ministar in.poslova Srbije Ivica Dacic je pre neki dan, posle sastanka sa zamenikom genseka NATO A.Vershbouom, najavio "skoro potpisivanje Individualnog akcionog plana partnerstva" (IPAP), a koji predstavlja "najvisi oblik saradnje sa NATO", a koji ne podrazumeva clanstvo u tom paktu, a nekako su istovremeno i ministri pravde i policije, N.Selakovic i N.Stefanovic, sa americkim ambasadorom Kirbijem potpisali sporazum koji u Srbiju dovodi agente FBI-a! (???!!!) * Ovo je izvod iz lista "Pecat", autora Nikole Vrzica.
Sreda 08.10.2014.19:26
Za novinare vesti je crikus sve i sto je dobro i sto je lose . Mora da se pise negativno o Srbiji i svemu srpskom i patriotskom to im je u opisu posla . O gej paradi su lepse pisali . Novinari su isto sto i politicari . Strani placenici i prodane duse .
Četvrtak 09.10.2014.05:56
Bajden pozvao Vucica u prijateljskom telefonskom pozivu,malo sutra,pozvao ga je da ga podseti sta da radi jer su ga i doveli oni na vlast i mora da slusa.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)